tiistai 17. syyskuuta 2013

Syyseloa

Hei taas! Pitkän aikaa on ollut hiljaiseloa blogin osalta, anteeksi siitä! Kesäloma, keskittyminen kodin laittoon, pihatyöt ja muut hommat ovat vieneet huomion ja ei ole tullut kirjoiteltua.. Nyt taas syksyn tullen tulee vietettyä kotona enemmän aikaa ja nautittua pimeistä illoista kynttilöiden ja takkatulen valossa, ja näin varmasti aikaa kirjoittelulle tulee myöskin enemmän :)

Tässä tulee hieman kuvia meidän kodista sisältä ja ulkopuolelta, kun tässä kesän mittaan ollaan jotain (aika vähän kylläkin) saatu aikaseksikin. Oon kyllä huomannut, että ehdottomasti tarvisin paremman kameran, jotta sais otettua parempia kuvia... Mutta vielä mennään näillä, koittakaa saada selvää ! :)

Meidän piha näyttää tällä hetkellä yllä olevalta. Eli ollaan saatu etupihallekin maat, ja nyt piha alkaa olla suurin piirtein oikeassa korkeudessa. Kuitenkaan nurmikkoa tai pihalaatoitusta tai muuta emme ole vielä tänä kesänä ajatelleet laittaa, se on sitten ensi kesän hommia. Myöskään taloa emme ole vielä maalanneet, ensi kesänä sitten. 





 Meillä on sauna! Vihdoinkin :) Muutama viikko ollaan saatu nauttia nyt löylyistä. Toki sauna on vielä hieman kesken joittenkin juttujen osalta, mutta pääasia että päästään kuitenkin käyttämään sitä. Saunasta tuli tosi tilava ja tyylikäs, olemme tyytyväisiä :)


Makuuhuone


Olohuone ja ruokailutilaa


 Takka


Ruokailutila


 Iso wc


 Kodinhoitohuoneen suunnalta otettua kuvaa vaatehuoneesta ja takana näkyy makuuhuone


 Vieras/leffahuone


Takapiha



 Terassin kalusteita





Nyt nauttimaan syysillasta, 
näihin tunnelmiin... :) 

Mukavaa alkusyksyä! 


5 kommenttia:

  1. Onpa hienon näköistä!

    VastaaPoista
  2. Hei! Eka kertaa blogissasi, mistä olette hommanneet vaatehuoneeseen nuot vetolaatikot?
    -l-

    VastaaPoista
  3. Hei! Vaatehuoneen kalusteet ovat Lakeus Designin mallistosta. Löytyy myös hyvät nettisivut lakeusdesign.fi :)

    VastaaPoista
  4. Vimeo - Videoodl : Video Gaming, Home Movies and
    Vimeo Video Gaming, Home Movies and Movies, Movies and TVs, Music, Movies and youtube to mp3 shark TVs, Music and TVs, Music, Movies and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music and TVs, Music

    VastaaPoista