maanantai 20. elokuuta 2012

Lausuntosarjoja ja odottamista...

Tänään tuli rakennuslupapiirrustusten lausuntosarjat postilaatikkoon ja niitä nyt tässä ollaan tänään ihmetelty ja tarkisteltu. Huomenna pitäisi kilauttaa pääsuunnittelijalle/vastaavalle työnjohtajalle jotta hän voi tulla tarkastamaan onko ne ihan ok. Pohjapiirrustuksessa näytti olevan semmonen pikku "virhe", että saunaa ei oltu isonnettu vaikka me pyydettiin... Mutta toisaalta päätettiin sitten pitkän harkinnan jälkeen että ei oteta pesutilasta lisäneliöitä saunaan, ettei pesutila jää sitten vastaavasti liian pieneksi. Sauna on kuitenkin ihan sopivan kokoinen noinkin. Kiitos tästä Katin äitille joka kävi vakoilemassa juuri valmistunutta, lähes vastaavalla pohjalla rakennettua Kannustaloa Raahessa viikko sitten ja varoitteli pesutilan koosta. Kokonaisuudessaan verrattuna edelliseen pohjapiirrustukseen joka tänne laitettiin, on tullut vain pieniä muutoksia. Esimerkiksi pesutilan suihku ja taso sekä saunan ovi ovat vaihtaneet paikkaa.

Tässä pohja, sori kuvaaja ei ole ollut mikään ammattilainen... Talon paikkaa tontille mietittiin aika tarkkaan. Haluttiin, että takapihalle jää paljon tilaa ja rauhaa oleiluun, mutta toisaalta etupihan koristeportit rajasivat sijoittamista. Jos talo rakennetaan liian eteen, koristeportit menevät liian lähelle autotietä/ojaa, jolloin ne menettävät merkityksensä. Saatiin kuitenkin mielestämme lopulta talo sijoitettua järkevästi tontille.
Tänään kirjoitettiin myös soppari tulevan timpuriporukan kanssa. Tuntuvat tosi osaavalta, tarkalta ja luotettavalta porukalta. Saatiin myös eilen sähköpostissa suunnitelma meidän talon äänentoistojärjestelmästä/leffahuoneesta. Kaikin puolin on nyt tosi hyvä fiilis, kunhan vaan sais koko projektin käyntiin ihan tosissaan! Tontin vuokrasopimuksen kanssa tuli vähän mutkia matkaan, joten siitä johtuen joudutaan vielä värkkäämään pari viikkoa.. Ja tietty edelleen odotellaan niitä lopullisia piirrustuksia myös vielä jonkin aikaa.

Tässä vielä tää suunnitelma äänentoistojärjestelmästä ja leffahuoneesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti