torstai 9. elokuuta 2012

musiikkifiilistelyä...

Iltaa! Käytiin tänään tutkailemassa vähän vaihtoehtoja meidän talon äänentoistojärjestelmistä SoundGalleryssa. Suunnitelmissahan on leffahuone, jonne pitäisi jonkinmoiset vermeet hankkia. Tämän lisäksi ajatuksena on hankkia Sonos  monihuonejärjestelmä, jotta musiikista voidaan nauttia helposti joka puolella taloa ja kesäisin myös terassilla. Mietittiin että näissäkin asioissa on järkevä olla ajoissa liikenteessä, sillä järjestelmät on huomattavasti helpompi asentaa jo talon rakennusvaiheessa.

Vierailu oli hyvin antoisa, sillä saimme siitä paljon lisäinfoa siitä, mitä taloon kannattaa ja ei kannata laittaa. Palvelu oli kyllä todella hyvää! Vierailun yhteydessä saimme myös nauttia pro-luokan äänentoistosta, ja vierailustamme melkein tunti kuluikin vain kuunnellessa musiikkia vinyyli- ja cd-levyiltä. Oli todella mahtava kokemus, musiikin kuuntelu voi olla niiin rentouttavaa! Ihan kylmät väreet meni...

Sonos monihuonejärjestelmän käyttö vaikutti todella yksinkertaiselta, varsinkin kun Applen laitteet ovat sen kanssa täysin yhteensopivia. Kotiteatterivehkeisiin emme tällä vierailulla tarkkaan vielä paneutuneet. Lähetimme pohjapiirrustukset SoundGalleryyn, josta saamme talon äänentoistojärjestelmistä suunnitelmat ja tarjouksen. Saapi nyt nähdä kuinka paljon haluamamme vermeet kustantavat, ja mistä joudumme tinkimään... Kuitenkin lähtöajatus näissäkin hommissa on se, että huonoa ei kannata laittaa.

1 kommentti: