keskiviikko 8. elokuuta 2012

Projektin aloittelua jatkuu..

Jatkanpas eilisestä kirjoituksesta, kun väsähin kesken kirjoittelun... Eli tosiaan tällä hetkellä projekti on vasta alkuvaiheessa, ja sopparit talotehtaan kanssa on tehty. Nyt siis lähinnä odottelemme piirrustuksia talotehtaalta. Kun piirrustukset saadaan, toivottavasti tässä viikon-parin päästä, alkaa kunnon härdelli, ja pitäisi alkaa hoitamaan asioita enemmän kun varmasti on aikaakaan! Olemme valinneet taloprojektiin työnjohtajan/pääsuunnittelijan, ja kokoontuneetkin hänen kanssaan jo.

Pankissa on tullut ravattua moneen otteeseen tälläkin viikolla.. Onneksi kuitenkin rahoitus on jo kunnossa, lähinnä allekirjoituksia vaille. Myös tontin virallinen vuokrasopimus pitää käydä allekirjoittamassa ihan lähiaikoina, jotta koko projekti voidaan kunnolla polkaista käyntiin. Kunhan saamme talotehtaalta piirrustukset, alamme työnjohtajan kanssa kilpailuttamaan maatöitä, hankkimaan LVI suunnitelmaa yms... Rakennuslupapaprut pitää saada mahdollisimman nopsaa hakuun tottakai.

Yksi huono puoli tontissamme on, nimittäin maaperä. Tontti täytyy paaluttaa teräsbetonipaaluilla, joka ei tietenkään ole ihan ilmasta hommaa... No mutta sille ei voi mitään, se vain tulee ottaa projektin budjetoinnissa huomioon. Tämän hetkinen asuntokin on jo myyty, ja muutto pois lähestyy. Jo kolmen viikon päästä pitäisi periaatteessa olla kamat roudattu pois ja kämppä siivottu seuraavia asukkaita varten. Huuh ku muuttaminen on ärsyttävää hommaa! Onneksi meillä on mahdollisuus muuttaa vuokralle pieneen kaksioon, jossa voimme asua talon valmistumiseen saakka. Kiitos siitä kuuluu Jannen vanhemmille :) Mutta siinäpä tän hetkiset ajatukset, täytyy kirjoitella tänne aina kun homma etenee johonkin suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti