keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Tontin raivaus part 2

 Tässä tontti lauantain jäljiltä..
Vielä jäi muutama puu tuonne yhteen kulmaan, mutta ne saapi myöhemmin pois jos tarve vaatii. Reipasta työntekoa se vaati pojilta vähintäänki täydet 12 tuntia... Kyllä saapi olla ilonen ja ylypiä, iso kiitos Jannen ukille ja Jannelle :)

Ensi viikolla tarkoitus jatkaa hommia. Eli ens viikolla kerätään raivauksen jäljiltä jääneet risut yms. pois ja ajetaan maata tontille.

Tällä viikolla ollaan käyty jälleen kerran kattelemassa vähän sisustushommia, keittiöitä ja laattoja yms. Sen lisäksi ollaan tietty soiteltu Napapiirin vedelle, Rovaniemen Energialle ja jokaiseen muuhun paikkaan että missä meijän sähköt ja vedet ja muut viipyy! Sen lisäksi ollaan tavattu meidän tuleva sähköurakoitsija ja saatu lopullinen sähkösuunnitelma postissa. Eilen käytiin pyörähtämässä kaupungintalolla, kun piti vähän tehdä korjauksia vielä meidän LVI-kuviin. Nekin saatiin kuitenkin eilen hyväksyttyä kaupungin osalta vihdoin.

Nyt vaan sitte taas ei muutaku muutama päivä oottelua ja hommat jatkuu jälleen... Nyt tuntuu aika kivalta kun vihdoinki näkee että jotain tapahtuu tontilla oikeasti! Tästä tää alkaa, veikkaan että kun alkuun päästään niin aika voi mennä yllättävänki nopeaa kun hommaa riittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti