torstai 1. marraskuuta 2012

maatyöt alkaa ja heti ongelmia ilmenee!

Eilen pyörähti kaivinkone tontille! ja tältä siellä näytti eilen...
Kannot revittiin eilen pois maasta, ja tänään ne ja kaikki turhat risut käytiin hakemassa pois tontilta. Tällä viikolla pitäis saada maata ajettua tontille ja viemärit laitettua. Tämä siis (ainakin suunnitelmien mukaan) tapahtuu huomenna, kun viikko on jo näin pitkällä...

Tänään käytiin myös pyörähtämässä tontilla, ja siellä näytti jo aika eriltä kun eilen. Iso kuoppa vaan näytti olevan talon kohdalla. Menin sitten fiksuna valkoisilla tennareilla pyörimään sinne mudan sekaan ja pilasin melkeen omat kengät... No eipä se mitään. Isompi stressi tänään oli se, että meidän paalutuksen ja sokkelin tekijä ilmoitti, ettei sokkelipalkkeja keretäkkään tehdä (toisin kun oli sovittu) niin, että ne kerettäisi laittaa ennen talopaketin tuloa eli viikkoa 47 !! apua... Ja tietty just eilen Kannustalolta soitettiin ja varmistettiin vielä lopullisesti toimitusaika viikon 47 maanantaiaamulle klo 07.00. No ei kait siinä sitten ku soittamaan talotehtaalle että miten tämä homma nyt oikeen sitten menee... No vaihtoehdot oli siirtää toimitusta viikolle 48 tai siirtää toimitusta TAMMIKUULLE... Ja kun toimitus siirtyisi tammikuulle, nousisi talopaketin hinta ja koko projekti menisi muutenkin sekasi timpureiden ynnä muidenkin osalta. Siinä sitten selviteltiin asiaa muutama tunti ja saatiin kokea tämän projektin ensimmäisiä (eikä varmasti lähellekään viimeisiä)  kunnon ahdistusstressihetkiä. Kaiken onneksi paalutus/sokkelin tekijät lupasivat keretä tehdä hommansa ennen tuota viikkoa 48, ja näin elementtitoimitus viivästyy vain yhdellä viikolla. Huuuuuh... Talopaketin vahvistettu toimitusaika on siis nyt 26.11.2012 klo 07.00.

Oltiin niin ahdistusressissä tänään kun käytiin tontilla jututtamassa kaivurikuskia, ettei muistettu tietenkään ottaa yhtään kuvaa tämän hetkisestä tilanteesta. Huomenna täytyy muistaa ottaa uusimmat kuvat niin muutkin näkee, että kyllä siellä jotain on oikeasti ehkä jo tapahtunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti