lauantai 24. marraskuuta 2012

Hanat ja suihku

Vähän sisustusjuttujakin ollaan keritty miettimään. Olemme nimittäin saaneet valittua alustavasti meille tuleva suihku ja vessojen hanat. Tällaista on mahdollisesti luvassa, mikäli emme keksi jossain vaiheessa jotain vielä kivempaa...


Molemmat tuotteet löytyivät Hangrohen kuvastosta.

Vessoihin tulevat hanat ovat mahdollisesti Puravidan mallistoa, tyyppiä en nyt muista tarkkaan sillä kaikki laput ovat tietty jääneet töihin... Hana on todella tyylikäs, ja valkoinen väri raikastaa sen mukavasti.

Suihku on on Hangrohen Raindance Select 360. Halusimme alusta alkaen "sadevesisuihkun", ja perus pyöreät tuntuivat hieman tylsiltä kun näimme tämän vaihtoehdon. Ihastuimme tähän malliin totaalisesti! Tarjouksiakin on jo kyselty, ja onhan tämä vähän arvokkaampi kuin perusmallit... Lopullista päätöstä emme kuitenkaan vielä ole tehneet.

Siinäpä tämän hetken ajatuksia. Saa nähdä miten nämä jutut vaihtuvat sitten loppua kohden, kaikki riippuu luonnollisesti myös budjetista... Myös aina voi löytyä jotain vielä kivempaa ja tyylikkäämpää :)

Nyt ei muuta kun jatkamaan lauantai-illan viettoa ...Eli siis tutkimaan netistä sisustusjuttuja ja keräämään ideoita sekä lukemaan muita blogeja taloprojekteista. :D Näitten asioiden parissa kai tämä elämä taitaa nyt vielä puolisen vuotta pyöriäkin... Ainakin vielä riittää innostusta kovasti! Ja kyllä sitä onneksi aina välillä kerkeää lauantai-iltaisin jotakin muutakin tehdä... :)

Kivat viikonloput!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti