lauantai 24. marraskuuta 2012

paalutus, sokkeli, ontelolaatat ja talopaketin odottelu :)

Taas on ollut viikon verran niin hässäkkää, ettei oo kerinnyt kuvia ottaa tontilta kun pimeällä, ja niistä kuvista oikein ei saa selvää.. Onneksi janne sai muutaman kuvan "vapaa"päivinään (eli asioidenhoitamispäivinään) räpsästyä niin saahaan tänne näytille mitä tontilla on viikon sisään tapahtunut kovalla vauhdilla :)

Eli tosissaan vähän liian kiire meinasi tulla, sillä Kannustalon auto ajaa pihaan maanantaina, eli YLIHUOMENNA ! Tontilla tapahtu välillä todella paljon asioita yhtä aikaa. Eilenkin siellä oli monenmoista kuorma-autoa, betoniautoa ja miestä paikalla yhtäaikaa.. Oli aikamoista hässäkkää. Meistä tuntui että meijän oli parempi pysyä välillä vaan pois tieltä häiritsemästä. Toki meilläkin on ollut hommaa, ollaan nimittäin järkätty hullun lailla tavaraa tontille lähes jatkuvasti tässä muutaman viikon ajan työmiesten ja työnjohtajan käskystä. Ja laskuja tietenkin tulee ovista ja ikkunoista joka päivä vähintään kaksi.......

Viikon sisään tontilla on muun muassa paalutettu ja laitettu sokkeli ja ontelolaatat paikoilleen. Perustusten teko on siis saatu loppuun vihdoin ja tontilla on (lähes) kaikki valmista talon saapumista varten! Hui. Sokkeli kyllä näyttää tosi pieneltä jotenkin... Tänään käytiinkin tontilla vähän fiilistelemässä ja hahmottamassa meijän taloa töitten jälkeen ja kauhisteltiin että näinkö pieni siitä tulee! :D No, hankalahan sitä on nyt tässä vaiheessa alkaa kattelemaan että minkä kokoinen siitä tulee. Kyllä sen 133 neliötä pitäisi meille kahdelle ihan hyvin riittää :) Ainakin yhdestä asiasta näyttäisi jo nyt perustusten perusteella tulevan sopivan kokoinen, nimittäin terassista!

Tässä vähän kuvia menneiltä päiviltä.


Nyt ei muutakun odottelemaan maanantaina.. Toooodella kovalla mielenkiinnolla ja jännityksellä odotetaankin! :)

2 kommenttia:

  1. Jeh:-) Näyttää tosi hyvältä ja jämyltä pohjalta. Täytynee tulla ennen joulua kattomaan paikan päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitäs ainakin olla viimesen päälle... Tervetuloa kylään!

      Poista