torstai 15. marraskuuta 2012

maatöitä ja paalutuksen aloittamista!

Maatyöt on saatu hyvään vaiheeseen! Tässä vähän kuvia kaikesta mitä tontilla on tapahtunut viikon-parin sisään..

Viime viikolla tontille tehtiin vesi- ja viemäriliittymät.


tie oli puoleksi suljettuna kun viemäreitä kaivettiin...Varastopäällikkö Kimmo oli superreippaana auttamassa jopa useampana päivänä!
Tällä viikolla tontille ajettiin soraa ja tontilla ollut kuoppa täyttyi kivasti... Sen lisäksi Janne kävi päivän auttamassa kaivurikuskia salaojien tekemisessä. Myös paalujen paikat on merkattu tontille tällä viikolla. Janne levitti mielissään maanantaiaamuna klo 07.50 suodatinkangasta tontin pohjalle..
Seuraavana edessä paalutus. Paalutus alkaa siis jo huomenna. Käytiin tässä illalla tontilla tsekkaamassa mitä siellä näkyi, ja paalut olivat saapuneet paikalle.. Eipä oikein kovin hyvää kuvaa saanut nyt pimeällä tuolla iPhonella, mutta kyllä tuosta jotain näkyy :)Ajateltiin mennä huomenna aamulla ennen töihin menoa kurkkaan miten paalutus sujuu. Saa nähdä mimmonen ryminä siitä aiheutuu, naapurit varmaan tykkää... On kyllä tosi mukava kun alkaa yhä enemmän hahmottamaan mihin kohti talo tulee. Huomenna sen varmaan hahmottaa vielä paremmin kun paaluja alkaa nousta. Jännittää vähän kun ens viikolla tulee sokkeli, että miltä tai minkä kokoselta se talo sitten näyttää... Jotenkin olettaisi että se näyttää pieneltä kun pelkkää sokkelia katsoo. No senpä näkee sitten ensi viikolla.

Maatöitten ohella ollaan mietitty jälleen sisustusjuttuja, laattoja, kalusteita yms. Pitikin käydä jo Laattapisteeltä varaamassa alustavasti pesuhuoneeseen ja isoon vessaan tulevat seinälaatat, sillä meidän haluaman laatan valmistus on kuulemma loppumassa/lopetettu. Pesuhuone ja iso WC tulevat siis olemaan väritykseltään aika tummia. Lattialaatta on mustaa hieman "karheaa" epätasaista 10x10 laattaa. Laatta oli semmoista ettei sen kyllä pitäisi ainakaan luistaa juuri ollenkaan, mikä on tosi hyvä juttu! Tätä laattaa tulee myös kodinhoitohuoneeseen ja sen yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen. Lopetettu seinälaatta jota varasimme on lähes mustaa isoa laattaa, jossa näkyy hieman valosta riippuen harmaata/hopeaa/ruosteen sävyä... Tosi hankala selittää mutta tosi tyylikkäät ne ainakin meidän mielestä on! Laattojen lisäksi ollaan valittu suihku ja hanat, niistä lisää myöhemmin.. Vielä en paljasta... :) Mitään lopullista emme ole vielä kalusteista emmekä muista sisustusjutuista päättäneet, mutta asiat on vain selkeytyneet entisestään. Vielä pitää hieman kartoittaa tuota budjettia ennenkun aletaan tilaamaan kalusteita, ja onhan tässä vielä aikaa onneksi.
 
ENÄÄ PUOLITOISTA VIIKKOA KUN TALOPAKETTI TULEE! hui.

5 kommenttia: