torstai 10. tammikuuta 2013

Teräsverkkoja, terassia ja haaveilua :)

Lomat on vietetty ja styroxit saatu loman aikana laitettua lattiaan! Olihan siinäkin yllättävän paljon hommaa kun välipäivinä töitten jälkeen tontilla taas pyörittiin... Tässä muutaman viikon ajan on tontilla ollu vähän hiljasempaa juuri pätkäviikkojen vuoksi.

Tällä viikolla kuitenkin hommat on taas startannut täysin normaalisti, ja meidän timpuriporukka on tehnyt muun muassa terassien ja kuistien runkoja, ja tänään takapihan iso terassi alkoi näyttää jo oikealta terassilta! Siinä sitten ens kesänä saa grillata makkaraa ja ittiämme siinä sivussa, jee!!

Vieläkään ei olla tehty minkäänmoisia lopullisia päätöksiä kalusteista ja talon sisäpinnoista. Tällä hetkellä meillä on myös sisustussuunnittelija apuna, kiitos Jannen äitin joka antoi joululahjaksi meille suunnittelun! Suunnittelijalta saadaan toivottavasti vielä paljon lisäideoita meidän omiin ajatuksiin.

Tajusin eilen, että kohta puoliin alkaa olla oikeasti se aika, kun pitää alkaa päättämään sisustusjuttuja ja tilailemaan takkoja ja keittiöitä yms. Apuaaa.. ei tässä vielä kiire ole, mutta kuukauden päästä se alkaa olla jo aika ajankohtaista, ja tuo aika kun tuntuu kuluvan todella nopeasti... Toisaalta kyllä tositosi kivaa että saa alkaa tilailemaan tavarat ja tuntuu että hommat edistyy!Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä että valmistuisipa talo nopeaa... Ihana sitten päästä tilavaan omaan kotiin! Ollaan myös haaveiltu meidän tulevasta isosta keittiöstä jossa on sitten kiva kokkailla! HUIPPUA :)


Tällä viikolla tontilla on pyörinyt LVI-miestä, sähkömiestä, timpuria ja vähän vaikka ketä muitakin. Ja tällä hetkellä sisällä aikaansaannos on viereisen näköstä..

LVI-miehet tulevat tekemään vielä lattialämmityksen ennen valua, ja sitten VIHDOIN saadaan se lattiavalukin tehtyä!


Ollaan itse nyt oltu pari päivää laittamassa teräsverkkoja lattiaan lattialämmitystä varten. Apumiehiä on ollut todella kiitettävästi, yhteensä parin päivän aikana viisi eri apumiestä on ollut meidän mukana tontilla pyörimässä! Iso KIITOS siis kaikki ihanat ystävät :)

Kuvassa pari iloista apumiestä jotka jakso hymyillä vielä työpäivän jälkeenki!
Yleisesti fiilis on tosi hyvä vaikka kädet on molemmilla haavoilla teräsverkkojen laitosta! Kiva kun hommat etenee ja kevätkin siellä jossain kaukana vissiinkin lähestyy... :) 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kiva päästä seuraamaan Harmaja-projektianne. Meilläkin Harmaja ja kovasti pidämme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan =) Missä päin teillä Harmaja?

   Poista
  2. Meidän Harmaja löytyy Kuopiosta. Löytyy osoitteesta www.harmajasavoon.blogspot.fi

   Poista
  3. Ollankin jo taidettu käydä tutustumassa blogiinne :)

   Poista