keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Laatotusta, maalausta, takkaa ja pääsiäistä!

Edelleen on tontilla jatkunut maalaus ja laatotushommat. Saatiin myös vihdoin viimein sähköt tontille! Nyt pitäisi vaan vielä sähkö- ja LVI miesten saada kytkettyä lattialämmitys päälle niin päästäisiin kuivatteleen lattiaa.. Tarkoitus oli saada tällä viikolla hommat siihen vaiheeseen, mutta saapi nähdä jääkö toiveeksi. Viime viikolla saatiin vaatehuoneiden kalusteet tilattua, ja tällä viikolla ollaan mietiskelty saunaa.

Seinien laatotus on hyvällä mallilla, sillä molempiin vessoihin, kodinhoitohuoneeseen ja pesuhuoneeseen on saatu laatat seinille. Ensi viikolla sitten saumaushommia vielä laattojen osalta. Laatat näyttävät hyviltä! Kiitos siitä kuuluu Kari Sarajärvelle, meidän luotettavalle laatottajalle! Seuraavassa kuvia työn jäljestä, tosin kuvat ovat ehkä vähän huonoja mutta parempia tulee myöhemmin :)

Kodinhoitohuone

Iso vessa

Pesuhuone

Timpurit ovat maalailleet seiniä ja kattoa tällä viikolla. Nyt alkavat lähes kaikki pinnat olla valkoisina pohjamaalista.

Tänään tuli myös takan tarvikkeet tontille! Ehkä voimme siis haaveilla, että ensi viikolla alkaa takkakin rakentua paikoilleen...
Nyt vielä pitäisi huominen päivä jaksaa töissä häärätä, ja sitten onkin neljän päivän vapaat ja Levi kutsuu :)  

MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE ! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti