torstai 4. huhtikuuta 2013

Keittiö- ja kodinhoitohuonetoimitus, pintamaalausta ja aurinkoa!

Heti alkuun kuvia maalatuista seinistä :)


Olkkarista eteiseen päin kuvattua. Yksi seinän pätkä (näkyy kuvassa) ja eteinen tulee vaaleanharmaalla poiketen muista maalipintaisista seinistä jotka ovat suurimmaksi osaksi valkoisia. Sama vaaleanharmaa sävy tulee myös makuuhuoneen seiniin pois lukien valokuvatapettiseinä.


Leffahuonetta mustalla seinällä...

Lisää leffahuonetta... Aika raju tuo musta sävy, mutta passaa hyvin leffahuoneen luonteeseen. Leffahuoneeseen tulee myös mustanharmaa kokolattiamatto, jolla on mukava loikoilla katsellessa leffoja :) Ikkunaseinän vastaiseen päätyseinään tulee harmaa valokuvatapetti, joka antaa vähän lisää mielenkiintoa huoneelle.


Maalaushommat alkavat olla siis hyvällä mallilla. Timpureilla on pääsääntöisesti enää katon maalamishommia jäljellä... Sitten alkaisivat maalaamisen osilta pinnat olemaan valmiita.
  
Tänään tulivat keittiö- ja kodinhoitohuoneen kalusteet Topi Keittiöiltä :) Emme valitettavasti voi vielä asentaa kalusteita, sillä lattiapinnat täytyy tehdä ennen asennusta. Ei siis jäänyt muuta mahdollisuutta kuin roudata kalusteet makuuhuoneeseen timpurien tielle, ja koko huone täyttyikin sitten täysin kalusteista..Tällä hetkellä lähinnä vaan odotellaan että lattialämmitys saataisi kytkettyä, lattia kuivaisi, ja päästäisiin lattianlaatotushommiin. Tämä kun saataisiin vielä kuntoon, olisivat hommat jo aika hyvällä mallilla. Eilen saapui meidän liesituuletin ja huomenna pitäisi tulla laatat takkaa varten Laattapisteeltä. Toivottavasti ensi viikolla sitten jo takka olisi pystyssä :)

Nyt on myös todettu, että meidän terdelle paistaa täysillä aurinko vielä seiskan jälkeen illallaki :)


Mietittiin tuossa kuinka hirveän näköinen meidän piha on kun lumet sulaa... :D No, se on sen ajan murhe. Sitten siivotaan :) Kiva vaan kun kevät tulee!

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti