keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tasotusta ja viimeisten kalusteiden pohtimista

Viime viikolla tontilla oli hiljaisempaa hiihtolomaviikon vuoksi. Kuitenkin hommat ovat edenneet sitten taas tällä viikolla jo hyvin, ja talolla ollaan muun muassa tasoiteltu seiniä ja työskennelty pesuhuoneen parissa.
Pesuhuonetta...

Sauna.Laatat odottavat vielä paketeissa pääsyä oikeille paikoilleen... 

Tällä hetkellä pesuhuone näyttää tältä
Eteisen ja teknisen tilan väliseinä on saatu umpeen, ja eteisen penkkikin on löytänyt omalle paikalleen odottelemaan laatoitusta..

 Seinän tasotusta.

Tällä hetkellä odottelemme innoissamme, että seiniä alettaisiin pikku hiljaa laatoittamaan pesutiloissa ja vessoissa. Eilen kävimme myös vahvistamassa keittiön toimituksen Topi Keittiöiltä, ja sieltä käytiin ottamassa tarkat mitat talollamme. Keittiön toimitusviikko olisi tällä hetkellä viikko 15, eli kuukauden päästä... Näillä näkymin ollaan aikataulussa, ja toivottavasti pysytäänkin. :)

Olemme saaneet lähes kaikki kalusteet, lattia- ja seinämateriaalit sekä muut tarvittavat tilattua ja hankittua. Eilen kävimme tilaamassa makuuhuoneeseen ja leffahuoneeseen tulevat valokuvatapetit. Nyt olemme viimeiset pari päivää pohtineet vaatehuoneiden kalusteita sekä pesuhuoneen liukuovea. Ne ovat oikeastaan ainoat kalusteet, jotka ovat vielä tilaamatta.

Vaatehuoneiden kalusteiden lisäksi saunan materiaalit ovat vielä hankkimatta. Sauna on kokonaisuudessaan suunniteltu jo aika valmiiksi. Olemme päättäneet, että saunaan tulee lauteet molemmin puolin, ja kiuas tulee keskelle taakse. Materiaali on luultavasti tervaleppä.

Lattian kuivuminen näyttäisi etenevän kohtuu hyvin. Pintamittarilla mitattuna lattia näyttäisi olevan jo kuiva, mutta todellisuus voi olla eri... Toivottavasti ensi viikolla saamme sähköt tontille ja voimme kytkeä lattialämmityksen päälle. Tämä omalta osaltaan auttaa lattian kuivumisessa ja tämän jälkeen voidaan ottaa tarkemmat mittaukset ja saada varmuus, missä vaiheessa ollaan oikeasti menossa.

Palailen taas asiaan kun hommat etenevät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti