keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Muuraushommia ja suihkuja ja hanoja

Tällä viikolla tontilla on muurattu pesutilan seiniä ja tehty ilmanvaihtohommia. Tiistai-iltana muuraushommat olivat edenneet tällaiseen vaiheeseen....


... Ja tänään, keskiviikkoiltana muuraushommat oli saatu jo aikalailla päätökseen!Ikkunan ja nurkan väliin jätettiin syvennys, joka laatoitetaan seinän tavoin ja syvennys jaetaan lasihyllyillä kolmeen osaan. Siinä on sitten paikka shampoopurnukoille ja muille..

Eilen saapuivat myös meidän suihku ja vessojen hanat! Ne on hienot :) Niistä kirjoittelinkin jo aiemmin täällä.


Tänään tontille saapuivat meidän laatat! Kivaa! :) Siellä ne odottelee kasoissa että pääsevät paikoillensa. Ei uskallettu kurkata pakettien sisälle vielä...


Tänään tilattiin myös takka. Ensin meillä oli tarkoituksena ottaa Uunisepiltä Riekko-takka asennuksineen ja hormeineen päivineen. Hinta kuitenkin tuntui aika arvokkaalta, ja alettiin sitten tutkia muita vaihtoehtoja. Yksi vaihtoehto, joka olisi heti tullut edullisemmaksi, olisi ollut Uuniseppien Sami- takkapaketti ja siihen asennus sitten erikseen. Meidän muurari-laatoittaja mainitsi viime viikolla työtoveristaan, joka muuraa takkoja. Tänään sitten treffattiin hänen kanssaan ja päätettiin ottaa takka häneltä, sillä pääsimme hyvään sopimukseen hinnan sekä mallin suhteen. Meille tulee siis kiiltävällä valkoisella kaakelilla pinnoitettu hyvin pelkistetty takka.

Tällä viikolla ollaan myös mietitty tulevia huonekaluja ja muuta sisustusta kotiimme. Vielä ei olla saatu päätöksiä aikaseksi juurikaan minkään huonekalujen suhteen, ja saapi nähdä mitä sitä tässä keksii... Miten se voikin tuntua niin hankalalta päättää ruokapöydän tuolien väri. No eiköhän sekin tästä pikku hiljaa selkene.

Nyt levähtämään pitkän päivän jälkeen että jaksaa taas aamulla töihin! Mukavaa loppuviikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti