perjantai 17. toukokuuta 2013

Kesää, keittiötä ja lattiaa pesu-sauna-kodinhoito-vaatehuone ja wc- tiloihin!

Tänään oli eka hellepäivä ja hirveesti haluttais jo köllötellä uudessa kodissa takapihan terassilla! Oli tosi kiva käydä tänään hölkkäileen tontilla ja istuskella hetken aikaa terassilla, ja on siinä muuten kuuma! IHANA KESÄ. 

Hullun lailla on edistynyt hommat lähiaikoina, tosi kiva! Olohuoneen ja keittiön lattia on siis nyt valmis, ja olemme hyvin tyytyväisiä siihen :) Tällä viikolla laatottaja siirtyi tekemään pesuhuonetta, saunaa, kodinhoitohuonetta ja vessoja. Timpuritkin ovat olleet taas hommissa muutaman päivän, ja meille oli ilmestynyt eilen takapihan pariovi! Siitä en vielä ole kerinnyt kuvaa ottamaan, mutta käyn joku päivä ottamassa. 

Pojat pääsivät tällä viikolla laittamaan meidän keittiötä ja se alkaa olla jo hyvällä mallilla, kodinkoneetkin ollaan saatu jo omille paikoillensa. Muutama kömmähdys oli sattunut liittyen meidän keittiöön, ja nyt joudutaan odottaan mm. uutta allasta ja muutamaa uutta vetolaatikkoa. Noh näitä sattuu, eiköhän sitä malta jonkin aikaa odottaa. Muuten ollaan tosi tyytyväisiä keittiöön, on ainaki tilaa kokkailla! Tässä hieman kuvia keittiöstä, vaikka ei vielä ihan valmis olekaan :)

Tässä kuvia saunasta, pesuhuoneesta ja kodinhoitohuoneesta. Sauma-ainetta laattoihin ei ole vielä laitettu.
Ensi viikolla sitten mahdollisesti kalusteiden laittamista kodinhoitohuoneeseen ja vaatehuoneisiin ja saunan tekoa :) 

Nyt ei muuta kun nauttimaan näistä ihanista hellepäivistä! 
Huippua viikonloppua =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti