lauantai 11. toukokuuta 2013

Kiviseinää, lattiaa ja saunaa!

Nyt ollaan siis päästy tekemään lattiaakin, jee!! 

Viikko alkoi siis kiviseinän teolla, ja tässä hieman tulosta keskiviikon jälkeen... Otettiin myös yhdestä ikkunasta muovit pois, ja ikkunat on yllättävän isot mutta tosi kivat kun ne näkee ilman muoveja!Puolivälissä viikkoa pojat aloittivat tekemään saunan paneeleita sillä välin, ku laatoittaja aloitteli hommiaan olohuone-keittiö-eteisessä. Sauna oli edennyt jo hyvään vaiheeseen perjantaina...


Saunan materiaaliksi valikoitui siis lopulta lämpöhaapa. Lämpöhaapa on hyvä materiaali saunaan ja myös kivan sävyinen, ei ihan perus vaaleaa mutta ei liian tummakaan. Uskon, että saunasta tulee ihan sopivan kokoinen, vaikka jossain vaiheessa ajateltiin että onko se liian pieni... Kuitenkin on kiva että porukkaa mahtuu tuleviin saunailtoihin :)


Kiviseinä kiuaksen takana on kiva pieni yksityiskohta ja passaa hyvin sävyltään tummaan pesuhuoneeseen sekä tietty kiuaskiviin. Saunan ja pesuhuoneen väliin tulee täysi lasiseinä.

Tänään kävimme taas pyörähtämässä tontilla, ja olohuoneen ja keittiön lattia oli jo hyvässä vaiheessa. Tarkoituksena olisi, että lattia olisi valmis saumoituksia myöten maanantaina, ja pojat pääsisivät näin ollen kasaamaan jo keittiötä tiistaina, jee! Tässä kuvia vielä kylläkin keskeneräisestä lattiasta.


Paljon on siis viikossa tapahtunut muutosta kämpässä, ja se alkaa jo kohta näyttää asuttavalta :) Todella kiva kun lattiat ja kohta kalusteetkin alkavat ilmestyä paikoillensa! Nyt vaan odotellaan innoissaan ensi viikkoa ja keittiön laittoa... 

Tässä vielä lopuksi kuva meidän sotkuisesta takapihasta :D Etupiha saatiin viime sunnuntaina siivottua aika hyvin apumiesten avulla, ISO KIITOS JAAKKO JA JUSSI! Takapiha näyttää vielä aika rajulta, mutta kaikki ajallaan :)


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti