perjantai 3. toukokuuta 2013

Lattian mittausta ja makkarin valokuvatapettia

Eilen selvisi meidän lattian kuivuminen ainakin lähtökohtaisesti! ... Ja tämän hetkisen mukaan ensi viikolla voidaan aloittaa lattian laatoittaminen, jee! Maanantaina vielä tarkistus, mutta luultavimmin ainakin pesutilojen laatoittaminen aloitetaan heti ensi viikolla.

Tällä viikolla meidän kattoa ollaan maalailtu, sillä sen kanssa on ollut hieman ongelmia... Tasainen maalikatto kun on hankala tehdä hyvännäköiseksi ilman että luonnonvalo vielä tulee meidän isoista ikkunoista heijastamaan kaiken mahdollisen joka maalin läpi vaan voi paistaa! Maalarit ovat tietojeni mukaan juuri tällä hetkellä vielä viimeistelemässä kattoa tontilla, joten siitä kuvaa sitten myöhemmin :) Meidän olohuoneen kiviseinää ollaan luultavasti myös nyt tekemässä, tai sitten se aloitetaan vasta katon jälkeen maanantaina. Kuitenkin kohta nähdään myös minkälainen kiviseinästä tulee :)

Makuuhuoneen valokuvatapetti oli ilmestynyt alkuviikosta seinään. Se oli livenä tosi näyttävän näköinen ja sopii varmasti ihanasti makuuhuoneen kokonaisuuteen...
Tällä viikolla ollaan saatu myös huonekaluja tilattua! Ruokaryhmä on löytynyt ja samoin sohva... Ne olivatkin ne mitkä nyt alkuun piti ainakin saada hankittua heti muuttoa varten. Samoten olemme päättäneet ottaa olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen Screen-rullaverhot, jotka estävät lämmön ja häikäisyn pääsemistä sisätiloihin. Muut sisustukseen liittyvät kalusteet ja tekstiilit ynnä muut mietimme luultavimmin sitten myöhemmin.

Nyt ei muutakun katsomaan Suomen jäkispeliä ja odottamaan ensi viikkoa ja lattiantekoa...
VIIKONLOPPUJA :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti