keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Makkarin ja pikkuvessan lattiaa sekä vaatehuonetta

Eilen kasattiin Jannen kanssa (tai pääasiassa kai se oli Janne...) meidän kodinhoitohuoneeseen tuleva liukuovikaappi. Sen lisäksi saatiin laitettua keittiön kaappeihin laatikot paikoilleen, kiskot kun piti itse porata kohdilleen kun niille ei ollut tismalleen oikeita paikkoja valmiina kaapeissa. 

Tänään Janne oli taas reippaana päivän talolla ja sai kasattua toisen puolen meidän makkari-kodinhoitohuoneen välisestä vaatehuoneesta! Siitä tuli tosi näppärän näköinen, minä kun ressasin että olenko ensinnäkin mitannut kalusteet oikein :D. Myös kalusteiden värin passaaminen muihin pintoihin vahvistui vasta tänään ku saatiin kalusteet paikoilleen. Onneksi kaikki meni nappiin! 

Tässä kuvaa vaatehuoneesta ja  hieman huono kuva sävystä.. Sävy on nimeltää vaalea lehtikuusi. Kuvassa hyllyt puuttuvat vielä laatikoiden yläpuolelta.
Vaatehuoneen lisäksi tänään tehtiin tontilla lattioita. Pojat laittoivat korkkilattian makuuhuoneeseen, ja laatoittaja laittoi mosaiikkilaatan pieneen vessaan sekä tekniseen tilaan.
Tämmöistä tällä kertaa, toivottavasti hommat jatkuvat mahdollisimman pian niin päästään joskus uuteen kotiin :) Huomenna meidän osalta kuitenkin taitaa olla lepopäivä talolta, mutta viikonloppuna olisi suunnitelmissa taas jatkaa hommia.

Palaan asiaan pian =)

1 kommentti:

  1. El Yucateco - Casinos, Restaurants & Entertainment near Yosemite
    Book great deals at Cafe N Save BIG on your next 인천광역 출장마사지 trip! El 안성 출장마사지 Yucateco is a Mexican-style 경주 출장안마 Mexican restaurant located just minutes south of Yosemite National 의왕 출장안마 Park. 세종특별자치 출장안마

    VastaaPoista