sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kalusteita !

Nyt meillä on jo melkeen kaikki kalusteet! Viikonloppuna ollaan puuhailtu kodinhoitohuoneen sekä vessojen kalusteita, jotta LVI pojat pääsevät kytkemään hanat ja pöntöt heti alkavalla viikolla. Toivon mukaan meillä on siis jo hanat toiminnassa ensi viikolla.

Muutama päivä sitten käytiin kasailemassa eteisen vaatehuone. Se alkaa olla nyt valmis, pois lukien laatikot, joiden kiskot ovat vielä toistaiseksi hukkateillä... 

Räpsäsin jo muutamia kuvia vessasta, kodinhoitohuoneesta sekä keittiön hanasta, vaikka ovatkin vielä hieman keskeneräisiä. Tässä siis viikonlopun aikaansaannoksia...
Keittiön lavuaari ja hana.
Kodinhoitohuonetta...Isoa vessaa...

Pikku vessaa...Aika hyvältä alkaa jo näyttää! Paljon on toki vielä hommaa, ja esimerkiksi listotukset ja muut viimeistelyt ovat vielä edessä päin. Kuitenkin nyt alkaa jo tuntua siltä että kotiin päästään kohta :) 

Hieman harmittaa tuo pienen wc:n pönttö. Siihen kun oli aluksi suunniteltu seinämallin wc. Ja lattiassa nyt olevan lilan mosaiikkilaatan piti tulla sekä lattiaan että seinä wc:n kotelointiin... Vessa oli kuitenkin liian pieni seinämallille, ja nyt joudutaan vaan tyytymään normaaliin pönttöön seinämallin sijaan. Noh ei se auta murehtia, näillä mennään nyt! 

Tosi hyvä mutta väsynyt fiilis. Vielä kun pari viikkoa jaksaa painaa niin sitten saa vähän hengähtää uudessa kodissa! Sitten alkaakin tietty ne pihahommat ja maalaushommat... :D Nyt kuitenkin turha ressata vielä niistä, kunhan eka pääsisi muuttamaan :) 

Tällasta tällä kertaa, 
mukavaa alkavaa viikkoa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti