sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Listotuksia ja pihatalkoot

Tällä viikolla timpurit ovat olleet hommissa tontilla joka päivä. Sisällä on tehty lähinnä listotuksia ja laitettu väliovien karmeja. Sähkömiehet tulevat ensi viikolla tekemään omat hommansa loppuun. 
Sitten stressaaviin uutisiin... LVI:n osalta meille tuli ongelma, nimittäin ammattikoulun poikien, jotka ovat tehneet meille hommia, koulu loppui tällä viikolla. Ja hommat jäi kesken, eikä niitä kukaan kesälomalla tietty tule tekemään... Noh, nyt ollaan sitten vailla putkimiestä joka tekisi hommat loppuun. Vessat ja hanat on kytkemättä sekä ilmastointilaite. Pari miestä on nyt kiikarissa ja maanantaina selviää kerkeääkö joku tekemään hommat ensi viikolla.. Toivotaan parasta, sillä täytyisi päästä muuttamaan jo seuraavalla viikolla! Hui saapi nähä, vähän jännittää miten käy. Nämä LVI hommat on tuntunu meillä vastustavan aika kivasti aina välillä... No se ei auta, kun tilanne on tämä niin se on silloin tämä. Pitää vaan hoitaa mies töihin ja hyväksyä asia.

Päätettiin alkuviikosta, että tänä viikoloppuna otetaan vaihtolava tontille ja putsataan piha roskista. Piha oli ihan järkyttävän näköinen ja ymmärrän täysin naapureita kun ovat jo vihjailleet roskakasasta hetken aikaa :D 

Oltiin Jannen kanssa kahdestaan torstaina ja perjantaina nostelemassa roskia roskakasasta lavalle, ja saatiinkin jo yksi lava täyteen. Eilen oltiin vielä poikien kanssa isommalla porukalla talkoilemassa tontilla. Saatiin tosi hyvin aikaseksi! Siivottiin takapiha ja nostettiin toiselle lavalle roskakasan loppu. Eli piha saatiin tyhjäksi roskista, huippua! Ihan vähän jäi vielä jotain pientä murskaa roskaa, mutta ne saa siitä kyllä kerättyä sitten erikseen pois. 
Ihana fiilis kun piha on tyhjä roskista! Kiitos paljon Jaakot, Samuli ja Ville! On se kiva kun porukka vaivautuu apuun, sillä kahestaan meillä olisi mennyt varmaan viikko että oltaisi saatu sama työ tehtyä. 

Nyt iski vielä enemmän taas hirveä halu päästä muuttamaan. Oli niin mukava pyöriä pihalla kaveriporukalla. Ja kun piha on nyt siisti, niin siellä on kiva olla :) Ja tietenkin myös tämä alkanut kesä tekee asiansa! Tosi hyvä fiilis kaikinpuolin!

Soittelin tuossa perjantaina puhallusvillan ensi keskiviikoksi. Kaikki hommat muuttoa varten alkavat olla sillä mallilla, että nyt vaan pitäisi saada talon sisällä hommat tehtyä. Toivotaan että homma etenee ensi viikolla siihen vaiheeseen että sitä seuraavalla viikolla voisi olla muuttohommat ajankohtaisia!

Mukavaa alkavaa viikkoa !

2 kommenttia:

  1. Teillä näyttää olevan hommat ihan hyvällä mallilla siellä, eiköhän se LVI-puolikin vielä onnistu! Meillä ollaan vasta alussa, eilen valettiin antura ja huomenna aloitellaan sokkelin muurausta. Tehdään itse kaikki mahdollinen, sähköhommissakin on sukulaiset, eli aikataulu on aika kauas venyvä, kun ei voida tehdä täyttä päivää kumpikin. Minä olen nyt kesän työttömänä, niin olen kokoajan hommissa, mutta Petrin pitää käydä aina välillä töissäkin. Meillä on kuitenkin helppoa tämä työn ja rakentamisen yhteensovittaminen, kun asutaan tässä samassa pihassa jo valmiiksi. Ei mene aikaa työmaalle kulkemiseen ja pientä siivoilua voi tehdä aina joutohetkinä ohikulkiessaan. Onnea teille uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä ollaan jo hyvällä mallilla, toivottavasti ensi viikolla muutto :) Ai tekin ootte jo aloittaneet projektin, hyvä homma! Tuo kyllä helpottaa huomattavasti että asutte siinä vieressä, ollaan mietitty ite monesti että kuinka ois helpompaa vaan tehä kaikkia pihahommia sun muita jos jo asuisi uudessa kämpässä. Vaikkei tuo nyt kovin kaukana olekaan... Onnea teille projektiin! Elkää hättäilkö, kyllä se koti aikanaan valmistuu :)

      Poista