perjantai 7. kesäkuuta 2013

VIIKKO muuttoon!!

Otsikossa se tulikin tämän hetken oleellisin asia - viikon päästä pitäisi olla jo uudessa kodissa !!

LVI- hommat onneksi selvisivät, ja saimme reippaan työmiehen tekemään hommat loppuun. Joten nyt hommat ovat tämän viikon jälkeen jo hyvällä mallilla :)

Vielä on pikkujuttuja tehtävänä, mutta ensi viikon alussa pitää saada jo siivoilut ja kaikki lopulliset paperit kuntoon käyttöönottokatselmusta varten, sillä sekin on jo heti ensi viikolla! 

Tällä viikolla on taas tapahtunut, ja etenkin tänään oli kovat suhinat talolla. Saatiin meille lukot, verhot, pääovi, leffahuoneen kokolattiamatto yms. ... Tässäpä tämän viikon aikaansaannoksia. 

Isoihin ikkuinoihin laitettiin tänään Screen -rullaverhot, jotka antavat hyvän häikäisy- ja lämpösuojan sisätiloille.  Kävin tänään töitten jälkeen tarkastamassa verhot, ja ne olivat tosi hyvännäköiset! Verhoista näkyy kivasti läpi, jolloin ne eivät edes alhaalla ollessaan peitä isoja ikkunoita. Vaikuttaa hyvältä valinnalta :)


 
 


Eilen oltiin talolla illalla touhuamassa ja saatiin aikaseksi vaatehuoneen toinen puolikas (johon tosin pitää vielä tehdä kotelo liesituulettimen läpiviennille, tosi ruman näköinen pömpeli...) ja kodinhoitohuoneen komeroon ovet ja hyllyt.

 

Kodinhoitohuonetta...


 Suihkutilan kalusteet Makkarin ja vaatehuoneen väliin on saatu liukuovi!


 Leffahuone oli saatu tänään valmiiksi.


 Meillä on suihku!Meillä on nyt myös pääovi :)

Nyt siis ensi viikon ohjelmassa on tehdä käyttöveden painekoe, ilmamäärän mittaukset ja sähkötarkastus pöytäkirja. Lisäksi muutamia juttuja on vielä ohjelmassa niin sähkäreillä, LVI-miehellä kuin timpureillakin. Saunan lauteita pitäis saada myös aloitettua jotta sauna saataisiin jossakin vaiheessa valmiiksi. Tosin sitä voi tehdä vaikka jo kerkeämmekin muuttaa... Lisäksi ensi viikolla pitää siivota ja suorittaa loppusiivous.

... Ja mikä mukavinta, sitten päästäänkin MUUTTAMAAN ! Sitä jos jotakin on odotettu! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja viikon päästä ollaan todellakin uudessa kodissa <3

 Innolla ja jännityksellä siis seuraavaan viikkoon :)

p.s. Taitaa meidän koti löytyä jo täältäkin =)

1 kommentti:

  1. Hei,

    kiitos blogista ja kuvista.

    Kysyisin teidän ikkunalistoista, siis ulkopuolella olevista. Joissain Harmajoissa on ikkunan yläpuolella olevan laudan ja talon vuorilaudan välissä kummallinen rako. Teillä tuo näyttää siistiltä. Tuliko se tuollaisena valmiina vai oletteko tehneet siihen jotain omia muutoksia?

    VastaaPoista