perjantai 25. tammikuuta 2013

Lattiavalu!

Jes, meillä on lattia! 

Eilen oli valupäivä, ja seiskaksi pyörähettiin reippaina tontille. Pienten vastoinkäymisien jälkeen saatiin sitten betonit lattiaan ja nyt meillä on talossa siis oikea lattia! Nyt pitäisi vaan malttaa oottaa että se kuivuu, 1cm per viikko. Eli ainakin 10 viikkoa siinä menee.


Aiemmin tällä viikolla timpurit oli tehnyt taas reippaasti hommia, ja saaneet terassin ja kuistien rimotukset valmiiksi. Ne on kivan näköset, ja etenkin etupihalle rimotukset tuo paljon ilmettä! Nyt en huomannut etukuistista tietenkään ottaa kuvaa..
Tänään töitten jälkeen pyörähettiin tontille viemään timpureille vähän tavaraa ja tuulettamaan taloa. Positiivisena yllärinä sinne oli jo ilmestynyt väliseinien rungot! Oli tosi kiva nähdä vähän mihin kohti seinät oikeasti tulevat. Todella paljon on talo muuttunut nyt parin päivän sisään sisältä. Päin vastoin kun aiemmin, nyt talo näytti sisältä tilavalta. Oli mukava huomata, että keittiö-olohuone ainakin vaikutti olevan tilana tarpeeksi iso. Eiköhän siitä hyvän kokonen kämppä tule :)


Eteisestä kuvattu, meidän leffahuone!                        Eteisestä kuvattu olkkari!


Eteisestä kuvattu, makkaria ja keittiötä...
Ensi viikolla sitten olisi tarkotus hioa lattia kuivumisen nopeuttamiseksi, tilata välivillat ja kattoturvatuotteet, soitella LVI- ja sähkömiehiä hommiin sekä mahdollisesti aloitella kylpyhuoneen muuraushommia.

Tämän enempää ei tällä kertaa, täytyy lähteä levähtämään kun niin paljon ollut hässäkkää tällä viikolla sekä töissä että rakennushommissa...

Mahtavissa fiiliksissä eteenpäin, hyvää viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti